Beaux Frères startede i 1986, da den kendte vinkritiker Robert Parker Jr. og hans svoger Michael G. Etzel købte en nedlagt 88 hektar grisefarm i Willamette Valley i Oregon i det nordvestlige USA med den filosofi at skabe verdensklasse Pinot Noir fra et lille udbytte af perfekt moden valafbalanceret Pinot Noir. De plantede deres første Pinot Noir vinstokke i 1988, og i 1991 lavede de deres første årgang. I 2017 købte Henriot-gruppen majoriteten af vingården.

Klonerne er Pommard, Wadenswil og Dijon. Vingården er inspireret af biodynami. I kælderen får vinen lov til at gære spontant på vildgær, og man benytter sig af både “punch down” og “pump over” via håndkræft både i løbet af dagen og natten. Vinen føres til franske egetønder, og der anvendes fra 30-50% ny eg afhængig af årgangen. Efter 10-12 måneder på fad kommer vinen på flaske.

Beaux Frères ligger på toppen af Ribbon Ridge AVA i Willamette Valley, Newberg i staten Oregon i det nordvestlige USA.

Willamette Valley ligger i staten Oregon i det nordvestlige USA ikke langt fra Stillehavet. Dalen ligger i nord-/sydlig retning og er beskyttet mod Stillehavets kulde og regnstorme mod øst af Coast Range bjergene. Mod vest giver Cascade Range bjergene en naturlig afskærmning fra det tørre, ørken-agtige klima fra det østlige Oregon.

Willamettes klima er karakteriseret af et langt forår, som hjælper druerne med at får en god start på sæsonen, efterfulgt af varme somre med kølige aftner og et langt efterår, der sikrer fuld modning af druerne.

Der er ni appellationer i Willamette Valley. Ribbon Ridge AVA er den mindste appellation. Det er et homogent område både hvad angår geografi, højdemeter og vækstbetingelser. Jorden er maritim aflejring kaldet “Willakenzie”, de fleste vingårde i AVA’en kunstvander ikke deres marker, og Pinot Noir er den mest plantede drue (med 68,3%).

*American Viticultural Area er navnet for appellationssystemet i USA.