Quattro Conti – de 4 grever – har boet i Apulien (som er ”hælen i Italiens støvle”) siden 1580. I mange år dyrkede domænet druer, der blev brugt til andres vine, men i starten af 1900-tallet begyndte man selv at fremstille vinen. I 1935 samlede man kræfterne om at lave egen vin fra familiens marker. I dag drives Quattro Conti af de ”fire grever”, brødrene Alcibiade, Francesco, Luciano og Mario. Huset består af i alt fire domæner, der tilsammen har 320 hektar vinmarker i Apulien.

Hos Quattro Conti driver man landbruget bæredygtigt, sådan som man har gjort det gennem generationer. Man bruger kun maskiner, når det er absolut nødvendigt, og man holder udbyttet lavt, så høsten er af så høj kvalitet som muligt. Vinstokkene er ligeledes plantet tæt for at tvinge udbyttet pr. vinstok ned. Quattro Conti laver blandt andet vin på de lokale druerne Primitivo, Negroamaro og Malvasia. Jorden er meget frugtbar, klimaet er tørt og lunt, men mildnet af vind fra havet som ligger tæt på.

Husets stil er moderne vine, der er friske og rige på frugten. Det er tiltalende hverdagsvine, der passer perfekt til velkrydrede italienske pastaretter, risotto og grillet oksekød.